Nu va vindem ce vrem, cumparati ce doriti!

fabricant casute de gradina si case de lemn Cornetu - Ilfov 

Str. Levantica nr 9

 

 


DATE FISCALE:

SC Ivomar Line SRL,

Com Cornetu, Str Levănțică nr 7, Judetul Ilfov, telefon 0736866120


Case de lemn la pret de producator!

Suntem o companie ambitioasa ce cauta sa ajunga in topul preferintelor dumneavoastra prin corectitudine, respect si calitatea serviciilor. Firma noastra si-a inceput activitatea in anul 2009, iar incepand cu anul 2011 am indraznit mai mult si am inceput sa construim  case pentru dumneavoastra! Avem o echipa de profesionisti gata oricand sa vina in ajutorul dumneavoastra cu idei si sfaturi pentru alegerea produsului potrivit.
Compania noastra a ales calitatea asadar cine vine la noi nu va pleca niciodata nemultumit. Oferim garantie de 2 ani produselor noastre cu posibilitatea extinderii garantiei la solicitarea beneficiarului.
De ce Casute de gradina de lemn?
Cat priveste noul tip de case, cel de lemn, se poate spune doar ca este o noutate la noi in tara, acest tip de case poate fi intalnit adesea in intreaga Europa. Folosim un sistem care a trecut cu brio orice test al rezistentei, sistemul suedez, prin chertare. Casele chertate din grinzi masive de rasinoase, prelucrate pe patru fete, sunt ridicate si încheiate prin îmbinarea elementelor fara cuie sau elemente metalice.

Suntem o “familie” de profesionisti care care incearca tot timpul sa se perfectioneze pentru a obtine rezultatele dorite si de dvs. si de noi. Punem valoare pe oamenii cu experienta, care pun suflet in tot ceea ce fac.
Noi nu va vindem ce vrem, cumparati ce doriti dvs!

Materia prima folosita la fabricarea produselor de mai sus este molidul de buna calitate, executata cu tehnologie prin chertare in sistem blockhouse.

Executam lucrari dupa produsele proprii sau conform proiectelor clientiilor.

90% din produsele executate de societate sunt livrate pe piata din Romania, unde firma noastra a castigat increderea clientilor prin calitatea, seriozitatea si cu onorarea la timp a comenzilor.

Daca aveti nevoie de o casa de lemn, casa de vacanta, casute de gradina pentru scule, garaj pentru auto, mobilier de gradina, ati ajuns unde trebuie.

Indreptandu-ne atentia spre constructiile de case din lemn, cu tehnologie de imbinare prin chertare in sistem blockhouse si cu osatura (structura) din lemn (tip sandwich), am dezvoltat o gama larga de produse:

• case de locuit blockhouse,
• case de vacanta (bungalowuri), cabane,
• amenajari terase din lemn,
• acoperisuri si sarpante,
• casute de gradina,
• casute pentru scule,
• garaje, copertine,
• foisoare hexagonale, pavilioane, pergole,
• mobilier de gradina, suport pentru flori, adaposturi pentru animale.

 

Newsletter