Casute de gradina

 

Ce produse avem?

 

Produsele noastre sunt variate, de la case de lemn si casute de gradina, pana la foisoare, garaje de lemn, fantani, pergola, garduri, cotete si alte elemente de lemn.

Toate produsele noastre se gasesc fie pe stoc, fie la comanda dupa planurile propuse de noi sau de client.

 

Casele de lemn

 

Fabricam casute de gradina printr-un sistem inovator, chertarea peretilor. Sistemul este unul imprumutat(Suedia) si foarte modern. Pe langa toate acestea este un sistem performant, la montarea peretilor casutei nefiind necesare cuie sau suruburi(ale caror dezavantaje le cunoastem cu totii).

Casele de lemn executate de fabrica noastra au grosimea peretilor de 44mm cu dublu nut si feder, podea si asteriala de 20 mm cu nut si feder, grinzi solide 10×10,14×10 sau alte dimensiuni convenite cu proiectantul nostru si acceptate de client. Casele vin la cheie cu podea, ferestre, usi, feroneria pentru acestea totul pentru a te bucura cat mai repede de confortul casei tale!

Perioada de fabricatie este scurta de 3-4 zile la casutele de gradina mici de 10-15mp si pana la 20-30 de zile la casele ce depasesc 100 mp. Montajul poate fi realizat de firma noastra si variaza in functie de complexitatea lucrarii de la 1 zi la 20 de zile. Putem realiza si case cu perete dublu si izolatie - 44 mm+izolatie+44mm

 

 

Cum pot comanda?

 

Pentru a comanda o casuta sau orice alt produs al nostru, primul pas il puteti face fie prin a ne trimite un email la office@casutedegradina.com fie puteti suna la 0736.866.120/0721.734.511/0761.417.091. Apoi puteti veni sa vizitati fabrica noastra pentru a vedea ce fabricam, materialele pe care le folosim si sa semnati contractul. Dupa semnarea contractului in termen de 3-5 zile se va trimite clientului pentru aprobare planul realizat de arhitectul nostru. Dupa acceptul clientului casuta/produsul intra pe linia de productie si nu mai pot fi facute modificari!

 

Unde?

In Cornetu, Judetul Ilfov - iesirea spre Alexandria, la doar 15 min de Piata Unirii!

Str. Levantica nr 9, Cornetu

 

 

 

 

 

 

 

 

Newsletter